Dodatna oprema - PROFI AVALA CENTAR

Roletne

Roletne nalaze svoju primenu u regulaciji ulaska sunčeve energije u prostorije. U zimskom periodu zadržavaju toplotu u prostoru, dok u letnjem periodu roletne štite od visokih temperatura. Takođe, pružaju dodatnu sigurnost od provala i značajno smanjuju buku spolja. Roletne se mogu spuštati i podizati ručno pomoću gurtne, a postoji i mogućnost instalacije elektromotora gde se putem putem daljinskog upravljanja kontroliše spuštanje i podizanje roletni.

U ponudi imamo isključivo aluminijumske roletne, u opciji sa PVC ili ALU kutijom. Letvice aluminijumskog zastora ispunjene su poliuretanskom penom što znatno pojačava kako toplotnu, tako i zvučnu izolaciju.

roletne avala centar beograd

Roletna sa unutrašnjom kutijom – montira se na štok prozora i predstavlja bolje tehničkog rešenje u pogledu kvaliteta, čvrstine i boljeg naleganja na prozor. Unutrašnje kutije dolaze sa stiroporom ili poliuretanskom penom koje obezbeđuju dodatnu termo izolaciju.

Roletna sa spoljašnom kutijom – podrazumeva montažu na gornju liniju štoka, može se instalirati i na već postojeće prozore. Smatra se nužnim rešenjem tj. ukoliko visine otvora ne dozvoljavaju da se stavi unutrašnja kutija.

 

Komarnici

Mreža protivi insekata ili komarnik izrađuje se od staklenih vlakana (fiberglass) otpornih na sve vremenske uticaje. Njihova transparentnost omogućava cirkulaciju vazduha i ne zatvara pogled kroz prozor.

vrste komarnika avala centar

Rolo komarnik – najzastupljeniji model komarnika, dolaze sa aluminijumskim ramom i kutijom. Spuštaju se i podižu po vertikalnoj osi.

Plisirani komarnik – harmonika sistem, pokreću se po horizontalnoj osi, idealni za balkonska vrata.

Krilo komarnik – zamena za plisirane komarnike (za vrata).

Fiksni komarnik – mreža integrisana u aluminijumskim ram koji se fiksira za štok prozora, nema mogućnost otvaranja.

 

Okapnice

Okapnica je spoljni sims čija je funkcija zaštita prozora od uticaja kiše, savijena je pod određenim uglom kako bi se kiša slivala niz nju. Predstavlja obavezan aluminijumski element neophodan za funkcionalnost prozora ukoliko ne postoji neki drugi sistem zaštite od spoljneg uticaja vode. (Betonski simsovi, lim, mermer).

okapnica pvc

Podprozorske daske

Imaju dekorativnu funkciju, stavljaju se sa unutrašnje strane prozora i uglavnom su od PVC-a.

podprozorske daske avala centar beograd

 

Pošaljite upit